home
2019. június 24. hétfő
files/other/2019.01.25.22.02.24_5c4b79601f6b8_brook_resized.jpg

Hírek

Évadzáró előadás és gála Évadzáró előadás és gála
A Lila ákác című előadás után egy röpke gálaesttel és díjkiosztással búcsúztunk el a 2018/2019-es színházi évadtól. A továbbiakban fotós-videós beszámolónkat olvashatják.
Részletek
Baby Jane a POSZT-on járt Baby Jane a POSZT-on járt
Társulatunk június 13-án részt vett a 2018/2019-es évad legjobb magyar színházi előadások fesztiválján, a POSZT-on. A továbbiakban videós és képes beszámolónkat tekinthetik meg
Részletek
Feketeszárú cseresznye Feketeszárú cseresznye
A budapesti József Attila Színház előadását június 16-án tekinthetik meg nézőink a Jadran Színpadon. A jegyek elővételben már kaphatók.
Részletek
Ismét Budapesten Ismét Budapesten
A József Attila Színházban idén második alkalommal mutatkozik be a szabadkai Népszínház Magyar Társulata. Május 27-én a Henry Farrell regényéből készült Mi történt Baby Jane-nel? lesz látható.
Részletek
Prah - 17,30! Prah - 17,30!
Május 10-én 19,00 órától nagyszabású koncertet szerveznek a Jadran Színpad melletti Raichle-parkban. A zavartalan előadás érdekében a Prah kezdésének időpontját 17,30-ra módosítjuk.
Részletek
Tristram Shandy Tristram Shandy
Társulatunk ma kezdte el az évad utolsó bemutatójának előkészületeit. Laurence Sterne regényét Gyarmati Kata és az előadás rendezője, Mirko Radonjić alkalmazta színpadra.
Részletek
A vihar Budapesten A vihar Budapesten
Március végén társulatunk a budapesti József Attila Színházban mutatkozott be A vihar című előadással
Részletek
Ma van a színház világnapja Ma van a színház világnapja
A Nemzetközi Színházi Intézet (ITI) minden évben a színházi világ egy jelentős személyiségét kéri fel, hogy fogalmazza meg üzenetét a művészek és a közönség számára. Az idei színházi világnapon Carlos Celdrán kubai író és rendező fogalmazta meg gondolatait.
Részletek
Versenyben a POSzT-on Versenyben a POSzT-on
Társulatunk Mi történt Baby Jane-nel? című előadását beválogatták a Pécsi Országos Színházi Találkozó versenyprogramjába
Részletek
Oreszteia Oreszteia
Társulatunk ma kezdte el az Aiszkhülosz Agamemnón, Áldozatvivők és Eumeniszek című művei alapján készülő trilógia próbáit. Az előadás rendezője Szőcs Artúr
Részletek
Figyelem! Vészhelyzet! Mici közelít! Figyelem! Vészhelyzet! Mici közelít!
Javában folynak az Osztrigás Mici próbái. A fergeteges hangulatú, könnyed szórakozást ígérő pikáns történet bemutatója december 6-án lesz.
Részletek
Oláh Tamás gondolatai színházaink elmúlt évadáról Oláh Tamás gondolatai színházaink elmúlt évadáról
Az értékelést a zsűri képviselője a Pataki Gyűrű-díj átadásának gáláján olvasta fel
Részletek

Partnereink