home
2024. április 26. péntek
files/other/2022.09.24.07.14.56_632e925068006_nemfrissul_resized.jpg

Futómű-meghibásodás a színházban

A szabadkai Népszínház Jadran Színpadán tegnap, azaz 2011. január 5-én 22 óra körül rejtélyes körülmények között levált Schneider Mátyás futóműve. A meglepő eseménynek közel 300 tanúja volt. Mátyás - annak ellenére, hogy az adott pillanatban súlyos magánéleti problémákkal küszködött - ura maradt az előállt helyzetnek, és egy másodperc alatt felkapta a földönragadt alkatrészt.

Az alábbiakban képes beszámolónkat tekinthetik meg.

 

Schneider Mátyás neje, azaz Fityfirityné futómű-meghajtóit ápolja, miközben Aranka a sifonyér, a pohár és a szék viszonyát elemzi.

 

A Kolibri bár dívája, Mimi kisasszony két hódolójával, páááá-t dúdol, áhítattal (később  gyúrnak is, de erről majd máskor). Apropó: nem a Kolibri lejt, hanem a hangulat emelkedik!

 

Terka (Mátyás lánya) itt a földön ül és lábszárát símogatja (ez most nem látszik), miközben az incognito gróf kvázi elmélyed a papírjaiban. A háttérben a kitörő Vezúv lenyűgöző ábrázolása.

 

És végül - de elsősorban! - a titokzatos idegen, akiről szinte azonnal kiderül, hogy nem idegen és nem titokzatos. Ő Hyppolit. A lakáj. Aki jön. Bár Mátyás nem hívta, csak Aranka. De nem mindegy?

 

Amennyiben az eseményről bővebb olvasnivalóra vágynak, kérem kattintsanak ide.

Amennyiben azonban még több képre volnának kíváncsiak, akkor ide kell kattintaniuk.

Ja, és amíg el nem felejtem, Mátyás esete Hyppolittal nem egyedi eset! (Csak a futómű volt egyszeri és megismételhetetlen.) Személyesen is, teljes lélekkel átélhető és (és rekeszizom-terápiával átérezhető) a történet. Forduljanak ügyfélszolgálatunkhoz, katt ide.

Ne feledjék: Mátyás, Aranka és a többiek (még Hyppolit is) kíváncsian várja véleményüket (hozzászólásukat) a történtekről/hez, amit a regisztációt követően ide kattintva írhatnak meg (az oldal alján).

Partnereink